Izvor: Blic, 15.Jul.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa GSP i kombija, dve teže povređene osobe

Dve osobe su teže, a tri lakše povređene u sudara autobusa GSP "Beograd" i kombi vozila na Smederevskom putu.

Iz Gradske uprave je saopšteno da je do sudara došlo kada je kombi prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u autobus GSP-a koji je saobraćao na liniji 309. Kako je navedeno, teže povređeni su bili u kombiju, dok su lakše povrede zadobili vozač i dva putnika autobusa.

Povređene je u Urgentnom centru obišao direktor GSP-a Slaven Tica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tica je rekao da, prema prvim informacijama i izjavama svedoka, "vozač autobusa ne snosi krivicu za udes", ali da će se uzrok ove saobraćajne nesreće znati kada istražni organi obave svoj deo posla, navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar autobusa GSP i kombija

Izvor: B92, 15.Jul.2008

Beograd -- Dve osobe su teže a tri lakše povređene u sudara autobusa GSP "Beograd" i kombi-vozila na Smederevskom putu... Iz Gradske uprave je saopšteno da je do sudara došlo kada je kombi prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u autobus GSP-a koji je saobraćao na liniji 309. Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.