Izvor: Danas, 22.Jun.2023, 18:38

Brnabić o Ribnikaru: Nije da sistem nikada nije zakazao, ali u ovom slučaju nije

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da sistem u slučaju dečaka K. K. koji je  osumnjičen da je u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu 3. maja hicima iz očevog pištolja ubio devet učenika i radnika obezebeđenja "nije zakazao", i da je u njegovom slučaju nadležni Centar za socijalni rad ima jednu prijavu za nasilje, na koju je adekvatno reagovao.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SUD DONEO REŠENJE I ZA MAJKU DEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA" Zabranjeno joj je da raspolaže imovinom!

Izvor: Blic, 23.Jun.2023, 09:15

Viši sud u Beogradu doneo je rešenje kojim je odredio privremenu meru zabrane M. K, majci dečaka ubice koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", da otuđi i optereti nepokretnosti čiji je ona vlasnik.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.