Sud oslobodio Marka Miloševića optužnice za brutalno prebijanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud oslobodio Marka Miloševića optužnice za brutalno prebijanje

POŽAREVAC - Marko Milošević, sin pokojnog predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, danas je oslobođen optužbe da je, sa još petoricom saradnika, naneo teške telesne povrede trojici članova požarevačkog "Otpora".

U obrazloženju presude, sudija Gordana Vidojković izjavila je da se sud rukovodio nepotpunim dokazima, zastarelošću predmeta i kao i nepostojanjem namere da se nanesu teške telesne povrede.

Na današnju presudu "Otporaši" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imaju pravo žalbe od 15 dana. Kako su najavili, oni će to i uraditi.

Oštećeni su Marka Miloševića označili kao organizatora i aktera tuče 2. maja 2000. godine, ispred kafea "Pasaž" u Požarevcu, kada su"Otporaši" Momčilo Veljković, Nebojša Sokolović i Radenko Luković brutalno pretučeni dok su pokušavali da zaštite svog člana Dragana Milanovića.

Marku Miloševiću sudilo se u odsustvu.

Kao saradnici Marka Miloševića, za učešće u tuči optuženi su Saša i Milan Lazić, Bojan Tadić, Zoran Ivanović Roleks i Milan Bajić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.