Subotica dobila novi velnes centar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 15:32

Subotica dobila novi velnes centar

Subotičko javno komunalno preduzeće Stadion upotpunilo je svoju ponudu otvaranjem velnes centra. U rekonstrukciju postojećeg centra na bazenu u naselju Prozivka uloženo je nekoliko stotina hiljada dinara, kako bi ovaj centar ponovo bio u funkciji.

Finska i švedska sauna, tursko kupatilo, đakuzi bazen ponovo su dostupni posetiocima zatvorenog bazena u naselju Prozivka. Velnes centar se nalazi u sklopu bazena, ali je nakon njegove izgradnje pre deset godina bio izdavan u zakup.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Pošto zakupaca u poslednjih više od godinu dana nije bilo, rukovodstvo Javnog komunalnog preduzeća Stadion je zatražilo od lokalne samouprave preuzimanje i stavljanje u funkciju ovog objekta.

„Komisija za poslovne prostore je pozitivno ocenila ovaj zahtev i predala velnes centar ponovo Javnom komunalnom preduzeću Stadion. Javno preduzeće je izvšilo malo popravki potrebih za funkcionisanje i ponovo će centar biti dostupan građanima i zainteresovanim posetiocima“- kaže članica Gradskog veća Subotice za komunalne delatnosti Čila Goli.

„Baš smo posvetili pažnju da objekat izgleda prijatno i lepo, kako bi ljudi mogli da se opuste i pronađu mir u ovom prostoru, barem na nekoliko sati“- dodaje direktorka JKP Stadion Subotica Tamara Dimitrioski.

Velnes centar otvoren je radnim danima, osim ponedeljka, kao i vikendom, a dostupan je po tržišnim cenama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Subotica dobila novi velnes centar

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Feb.2023

SUBOTICA – Subotičko javno komunalno preduzeće Stadion upotpunilo je svoju ponudu otvaranjem velnes centra. U rekonstrukciju postojećeg centra na bazenu u naselju Prozivka uloženo je nekoliko stotina hiljada dinara, kako bi ovaj centar ponovo bio u funkciji. Finska i švedska sauna, tursko kupatilo,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.