Stravičan zločin kod Tutina: Gazio suprugu, sin ga preklao

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan zločin kod Tutina: Gazio suprugu, sin ga preklao

Stravična porodična tragedija dogodila se u subotu po podne u selu Pope kod Tutina gde je, pod još potpuno nerazjašnjenim okolnostima, ubijen Sabro Tiganj (45), poljoprivrednik iz ovog sela.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, koju vode Kriminalistička policija u Novom Pazaru i Više tužilaštvo u ovom gradu, Sabra je ubio sin Damir (19) koji je pobegao sa mesta zločina. Njegovo bekstvo je, međutim, kratko trajalo i on je posle nekoliko sati uhapšen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Prema dosad dostupnim informacijama, Sabro Tiganj je godinama bio težak alkoholičar i gotovo da se nije treznio, a pod dejstvom alkohola je često maltretirao suprugu, decu i druge članove porodica, zbog čega je više puta morala da interveniše i policija iz Tutina.

U subotu između 13 i 14 sati Sabro je pijan uzjahao konja i u punom galopu je pokušao da pregazi suprugu Zehru, koja je skokom u stranu jedva uspela da se spase. Kada je sve to video sin Damir, u dvorištu ispred kuće se najpre posvađao sa ocem, a onda je došlo i do tuče. U jednom trenutku, utvrdili su istražitelji, Damir je utrčao u kuću i vratio se s nožem u ruci. Ispred vrata se ponovo sukobio s ocem, obojica su pala, a prilikom rvanja Damir je nožem bukvalno prerezao grkljan ocu, posle čega je pobegao!

Dok su mlazevi krvi šikljali na sve strane Sabro je na trenutak uspeo da ustane, a potom je, pošto je brzo ostao bez krvi, pao i preminuo na kućnom pragu... Nakon obdukcije, koju će obaviti lekari u Novom Pazaru, znaće se da li ima uboda i po drugim delovima Sabrovog tela.

- Sve sam, nažalost, posmatrala iz neposredne blizine. Bilo je jezivo, videla sam Sabra i Damira kako se tuku, ali nisam znala da Damir u ruci ima nož. Kada je ustao i sa krvavim sečivom u ruci i krenuo da beži prišla sam Sabru. On se gušio u krvi, potom je pao i posle kraćeg koprcanja na zemlji izdahnuo. Lekari ga ne bi spasli ni da su u tom momentu bili pored njega - priča snaja ubijenog Sabra koja je dala izjavu policiji i koja će, zajedno sa suprugom ubijenog Zehrom, na suđenju biti glavni svedok.

Užas srpske porodice iz Beča: Ubila sina od osam meseci jer joj je svekar silovao ćerku!

- Sabro je non-stop bio pijan i nasilan i svašta je radio porodici. Ipak, niko nije ni sanjao da će se dogoditi ovakav zločin. Ako se Damir preda verovatno će se znati više detalja. Sada je celo selo u šoku i neverici - priča jedan od žitelja sela Pope.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.