Uhapšen mladić iz Tutina koji je ubio svog oca

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić iz Tutina koji je ubio svog oca

Na Pešteru uhapšen Damir Tiganj iz sela Pope koji je u subotu, posle kraće rasprave i tuče, ubio (zaklao) svog oca Policija u Tutinu danas locirala i uhapsila Damira Tiganja (19) iz sela Pope koji je u subotu, posle kraće rasprave i tuče, ubio (zaklao) svog oca Dabra Tiganja(45). Prema informacijama iz Područne policijske uprave u Novom Pazaru, Damir Tiganj je pronađen i uhapšen u jednom selu na Pešteru na granici Srbije i Srne Gore. PROČITAJTE I: PORODIČNA TRAGEDIJA KRAJ TUTINA: Otac napao majku, sin ga zaklao i pobegaoU toku je njegov transport u novopazarski zatvor... Posle njegovog saslušawa znaće se više detalja o ovoj porodičnoj tragediji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić iz Tutina koji je ubio svog oca

Izvor: SandzakPress.net, 22.Jan.2018

Policija u Tutinu danas locirala i uhapsila Damira Tiganja (19) iz sela Pope koji je u subotu, posle kraće rasprave i tuče, ubio (zaklao) svog oca Dabra Tiganja (45). Prema informacijama iz Područne policijske uprave u Novom Pazaru, Damir Tiganj je pronađen i uhapšen u jednom selu na Pešteru...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.