Stefanović izjavio saučešće zbog smrti policajca

Izvor: Akter, 27.Apr.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović izjavio saučešće zbog smrti policajca

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je večeras saučešće zbog pogibije policajca u orušanom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku

Kako se navodi u saopštenju, Stefanović je tokom razgovora s ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem izrazio nadu da će se dvojica ranjenih policajaca što pre oporaviti.

On je istakao da Ministarstvo preduzima sve mere da bi sprečilo slične pojave u Srbiji i prušilo svu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << policiji Republike Srpske u borbi protiv terorizma.

"Republika Srbija, u saradnji sa svim zemljama regiona Zapadnog Balkana, u okviru Koalicije za borbu protiv ISIL, učestvuje u suzbijanju terorističkih pretnji", rekao je Stefanović.

Na policijsku stanicu u Zvorniku večeras je izvršen teroristički napad, u kojem je jedan policajac poginuo, dok su dva policajca ranjena.

Napadač se oko 19 sati automobilom dovezao do policijske stanice, a potom naorušan upao u zgradu i zapucao na policajce, jednog usmrtivši, a dvojicu ranivši.

Pojedini mediji objavili su da je napadač koji je ubrzo ubijen, bio povezan s vehabijskim pokretom u BiH.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Srpski MUP će pomoći policiji Srpske

Izvor: Blic, 28.Apr.2015, 00:37

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je večeras ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču da je MUP Srbije spreman da pruži svu neophodnu podršku policiji Republike Srpske u borbi protiv terorizma...Stefanović je tokom telefonskog razgovora sa Lukačem...

Nastavak na Blic...

Zajednički u borbu protiv terorizma

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015

SARAJEVO- Ministarstvo unutrašnjih poslova Federacije BiH /FBiH/ i Federalna uprava policije, sa svim kapacitetima, na raspolaganju su policiji Republike Srpske da bi teroristički čin u Zvorniku bio u cjelini rasvijetljen i spriječen bilo koji pokušaj narušavanja bezbjednosne situacije u BiH...U...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.