Stefanović: Strašne scene prebijanja učenice u Aranđelovcu, nasilje je nedopustivo

Izvor: Blic, 08.Nov.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Strašne scene prebijanja učenice u Aranđelovcu, nasilje je nedopustivo

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije osuđuje nasilje nad učenicom Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu koju su napali školski drugovi i drugarice.

- Strašne su scene koje se mogu videti na snimku koji se pojavio na internet portalima. Nedopustivo je bilo kakvo nasilje, a posebno vršnjačko, jer to može ostaviti nesagledive posledice na decu koja su izložena maltretiranju u tom uzrastu - navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se u saopštenju MUP.

Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen, dodao je Stefanović.

- Moramo kao društvo da pošaljemo jasnu poruku da ovakve stvari nisu prihvatljive i da se ne mogu tolerisati - poručio je ministar. Strašan video napada na učenicu u Aranđelovcu možete pogledati OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vršnjaci napali učenicu u Aranđelovcu

Izvor: RTS, 08.Nov.2017

Učenicu Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu napali su školski drugovi i drugarice. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i Ministarstvo prosvete najoštrije osuđuju taj slučaj vršnjačkog nasilja. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.