Stefanović: Danas ili sutra potvrda da li je ubijen Đuričić

Izvor: Večernje novosti, 30.Apr.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Danas ili sutra potvrda da li je ubijen Đuričić

Ministar policije Kaže da su nadležni iz Južnoafričke Republike vrlo oprezni prilikom identifikacije tela i da će Srbija sačekati zvaničan dokument, bez kojeg bi sve bilo samo nagađanje Ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio da će iz Južnoafričke Republike najverovatnije danas ili sutra poslati zvaničan dokument o identitetu ubijene osobe za koju se sumnja da je Milan Đuričić, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prijatelja.Pročitajte još: Porodica: Milan je mrtav; Policija: Nemamo potvrdu Stefanović je, gostujući na televiziji "Pink", rekao da policija još nema zvaničnu potvrdu da je u Južnoj Africi ubijen Đuričić. "Mi smo insistirali od prvog trenutka kada se u medijima pojavila ova informacija i preko Interpola smo pokušali da dođemo do informacija da li je ovo tačno poštose radi o našem državljaninu. Do sada nismo dobili zvaničnu potvrdu iz JAR", rekao je on. Kaže da su nadležni iz te zemlje vrlo oprezni prilikom identifikacije tela i da će Srbija sačekati zvaničan dokument, bez kojeg bi sve bilo samo nagađanje. "Nadam se da će možda danas ili sutra poslati taj dokument", dodao je Stefanović. Ministar je napomenuo da neki naši državljani odlazeći uglavnom u Južnu ameriku zbog svojih vojničkih znanja obezbeĐuju konvoje droge i da je Srbija veoma zainteresovana da prati njihovo kretanje kako bi se presekli i ti lanci droge i te naše državljane privede pravdi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stefanović: Danas ili sutra ćemo znati da li je u Južnoj Africi ubijen baš ARKANOV UBICA

Izvor: Blic, 30.Apr.2018

Ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio da će iz Južnoaftičke Republike najverovatnije danas ili sutra poslati zvaničan dokument o identitetu ubijene osobe za koju se sumnja da je Milan Đuričić, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.