Srpska policija uhapsila osumnjičene za ilegalno emitovanje serija na sajtu

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska policija uhapsila osumnjičene za ilegalno emitovanje serija na sajtu

Policija je podnela prijavu protiv dve osobe što su na sajtu serije.rs nezakonito omogućili gledanje televizijskih serija, čime su nosiocima autorskih prava naneli ogromnu materijalnu štetu.

Naime, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Posebnog tužilaštva za visoko tehnološki kriminala, podneli su krivičnu prijavu protiv dve osobe zbog sumnje da su u dužem vremenskom periodu preko internet portala serije.rs nezakonito emitovali veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << domaćih i stranih televizijskih serija.

Policija u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, preuzelo je administratorsku kontrolu nad portalom serije.rs i na taj način prekinulo nelegalno emitovanje i on-line gledanje domaćih i stranih televizijskih serija.

Policija je prilikom pretresa stanova i drugih prostorija koje koriste administratori internet portala serije.rs, koji se sumnjiče da su počinili krivično delo neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava, obavila pregled računarske opreme koju su koristili za administraciju portala i privremeno ih oduzela.

Rešena misterija: Otkriveno ko stoji iza ubistva Jelene Marjanović!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.