Srbin iz Pink pantera pljačkao zlataru u Minhenu, vlasnici ga savladali čekićem

Izvor: Blic, 26.Jun.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin iz "Pink pantera" pljačkao zlataru u Minhenu, vlasnici ga savladali čekićem

Državljanin Srbije Nikola J. (37) i još jedan razbojnik, moguće članovi bande Pink panter, upali su u zlataru Goldstube u centru Minhena s namerom da je opljačkaju, prenose “Vesti onlajn”.

U zlatari su u vreme upada bili vlasnik radnje Mark Helenreiner (48), njegov sin Moric (21) i dve mušterije.

Dok je jedan razbojnik počeo da uzima satove i nakit iz vitrina, vlasnik radnje je uspeo da mu otme pištolj, međutim Nikola J. ga je nekoliko puta udario čekićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u leđa. Na to je skočio Helenreinerov sin i oteo mu čekić. Razbojnici su počeli da beže. Moric Helenreiner je pojurio za Nikolom J. i bacio čekić za njim kako bi ga zaustavio, navode “Vesti onlajn”.

Čekić je Nikolu J. pogodio pravo u glavu. Razbojnik je pao na tlo, a ubrzo su došli policija i vozilo Hitne pomoći, koji su razbojnika prevezli u bolnicu.

U toku je potraga za drugim razbojnikom, koji je skuterom pobegao odnoseći nakit vredan 50.000 evra. Nemački mediji ocenjuju da je ovo akcija balkanske pljačkaške bande Pink panter.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin iz "Pink pantera" pljačkao zlataru u Minhenu, vlasnici ga savladali čekićem

Izvor: Prva.rs, 26.Jun.2014

U zlatari su u vreme upada bili vlasnik radnje Mark Helenreiner (48), njegov sin Moric (21) i dve mušterije.. Dok je jedan razbojnik počeo da uzima satove i nakit iz vitrina, vlasnik radnje je uspeo da mu otme pištolj, međutim Nikola J. ga je nekoliko puta udario čekićem u leđa. Na to je skočio...

Nastavak na Prva.rs...

Minhen: Član Pink Pantera pljačkao zlataru, pa dobio čekić u glavu

Izvor: Press, 26.Jun.2014

Kada su upali u zlataru zatekli su četiri osobe. Prodrali su se na engleskom jeziku da svi legnu na pod. Jedan od njih počeo je da uzima skupocene satove i nakit, dok je Nikola J. pazio na vlasnika Marka Helenrajnera (48), njegovog sina Morica (21) i dvoje mušterija.. Otac i sin su počeli u jednom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.