Mitrović srušio Crnu Goru, Srbija lider grupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 04:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović "srušio" Crnu Goru, Srbija lider grupe

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras Crnu Goru u Podgorici sa 2:0 (1:0), u utakmici trećeg kola Grupe 4 u C Ligi nacija.

Junak istorijskog trijumfa, u prvom meču dve selekcije nakon razlaza Srbije i Crne Gore, bio je dvostruki strelac Aleksandar Mitrović, iz penala u 19. minuti, nakon što je Filip Stojković srušio Milana Rodića, i 81. minutu.

Izabranici Mladena Krstajića bili su znatno bolji rival i sada su sami na vrhu tabele sa sedam bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dva više od Rumunije.

U drugom meču Rumunija je pobedila u Litvaniji 2:1.

Srbija već u nedelju gostuje u Rumuniji, a novi duel sa Crnogorcima je u novembru u Beogradu.

Utakmica je protekla bez većih incidenta, a domaći navijači su na početku meča himnu Srbije pozdravili aplauzima.

Tuča na tribinama uoči meča

Pola sata uoči utakmice, na stadionu je došlo do tuče između domaćih navijača na južnoj tribini.

U tuči je učestvovalo nekoliko desetina domaćih navijača. Policija nije intervenisala, a situacija se smirila posle minut-dva.

Crnogorska policija blokirala je večeras delove Podgorice oko Gradskog stadiona, kako bi istorijski duel između fudbalera Crne Gore i Srbije protekao bez i najmanjeg incidenta.

Murinjo u Podgorici gledao Sergeja i Marušića

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo gledao je večeras utakmicu između Crne Gore i Srbije.

Prema informacijama sa lica mesta Portugalac je došao da na delu vidi srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića i njegovog klupskog saigrača i crnogorskog reprezentativca Adama Marušića, rođenog Beograđanina.

Na skeneru trofejnog stručnjaka bio je i mladi defanzivac Srbije i Fiorentine Nikola Milenković.

Murinjo  je na stadionu Pod Goricom bio u društvu bivšeg jugoslovenskog reprezentativca Predraga Mijatovića.

Murinju je ovo treći put u poslednje vreme da gleda Srbiju, nakon što je posmatrao meč protiv Hrvatske u Beogradu 2013. i prošle godine protiv Austrije u Beču.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi fudbalski duel Crne Gore i Srbije

Izvor: RTS, 11.Okt.2018

Fudbalski spektakl koji se dugo čekao, duel između Crne Gore i Srbije, prvi posle razlaza dve države 2006. godine, odigraće se večeras u Podgorici od 20.45. . 19.55 - Crnogorska policija blokirala je delove oko Gradskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.