Srbi pink panteri za 48h ukrali nakit od 400.000 € VIDEO

Izvor: B92, 06.Avg.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi "pink panteri" za 48h ukrali nakit od 400.000 € VIDEO

Petorica Srba, pripadnika bande Pink Panter uhapšeni su u Barseloni tokom pljačke zlatare iz koje su za samo 48 sekundi izneli nakit vredan 400.000 evra.

To je saopštila španska policija.

Uhapšeni su uhvaćeni na delu, u trenutku kada su bežali iz zlatare, a jedan od njih je imao revolver i pokušao je da pobegne do obližnje ulice gde ga je policija zaustavila ispalivši dva pucnja u vazduh.

Tri osobe su uhapšene par metara od zlatare, kao i nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minuta ksanije i četvrta koja je najpre uspela da pobegne.

Španski agenti su zaplenili revolver i povratili ukradeni nakit.

Policija u saopštenju objašnjava da je u ponedeljak od nemačkih vlasti dobila informaciju o iznenadnom dolasku jednog srpskog državljanina, bliskog Pink Panterima, iz Beograda u Barselonu.

Akcija je izvedena u saradnji sa nemačkom policijom i beogradskim Interpolom, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu španske policije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Dolijao podmladak "Pantera" sa Nišave!

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2016, 10:08

Posle spektakularnog hapšenja petoro članova poznate kriminalne grupe u Barseloni. Policija čekala lopove ispred zlatare ZA Leskovčanina i Nišlije koji su "pali" nakon pljačke zlatare u Barseloni veruje se da su članovi grupe "Pink Panter", ali nije poznato da su se pljačkama...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.