Izvor: B92, 17.Sep.2012, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen šverc 12 kg srebra

Beograd -- Carinici na graničnom prelazu Gradina sprečili krijumčarenje više od 12 kilograma srebra čija je vrednost procenjena na oko 862.000 dinara.

Srebro je otkriveno na izlazu iz Srbije u automobilu nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao nemački državljanin turskog porekla, saopšteno je iz Uprave carina.

Carinici su pretresom automobila u gepeku u plastičnoj vreći za transport skija otkrili plastični neseser sa neprijavljenim srebrom.

Prekršajni sud u Dimitrovgradu je s obzirom da se radi o stranom državljaninu izrekao novčanu kaznu i zaštitnu meru oduzimanja robe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečen šverc 12 kg srebra

Izvor: Akter, 17.Sep.2012

Carinici na graničnom prelazu Gradina sprečili krijumčarenje više od 12 kilograma srebra čija je vrednost procenjena na oko 862.000 dinara

Nastavak na Akter...

Sprečen šverc srebra

Izvor: RTS, 17.Sep.2012

Na graničnom prelazu Gradina carinici sprečili krijumčarenje više od 12 kilograma srebra čija je vrednost procenjena na oko 862.000 dinara...Carinici su, u saradnji sa graničnom policijom na prelazu Gradina, sprečili pokušaj krijumčarenja 12.252 kilograma srebra, čija je vrednost procenjena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.