Sprečen pokušaj šverca veće količine odeće

Izvor: RTS, 05.Jul.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen pokušaj šverca veće količine odeće

U dve odvojene kontrole cariinci u Beogadu i Nišu zaplenili su veću količinu odeće.
Tokom kontrole jednog vozila kurirske službe u centralnom magacinu u Beogradu otkrivena je garderoba bez ikakve prateće dokumentacije koja je bila namenjena trojici primalaca.

Tom prilikom je od 57-godišnjeg Šapčanina koji se nalazio za volanom službenog kombija šabačkih registracija oduzeta određena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << količina majica, trenerki i šortseva "adidas", "najk", "lakost" i drugih marki, u čiju se verodostojnost sumnja, sapoštila je Uprava carina.
Carinici su u saradnji sa policijom na Aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, u koferu putnice iz Švedske, otkrili i zaplenili neprijavljenu garderobu čija je vrednost procenjena na više od pola miliona dinara.
Prekršaj je otkriven kada su dvoje putnika srpskog porekla, 42-godišnja Dankinja sa boravištem u Švedskoj u društvu švedskog državljanina istih godina, letom iz Malmea stigli u Srbiju.
Reč je o više od 30 majica i bluza, gotovo 20 suknji, haljina i pantalona, osam pari sandala i letnjih papuča, kao i šest firmiranih ženskih torbica "majkl kors", "balensijaga" i "iv sen loran".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zaplenjena veća količina lekova u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su, u dve odvojene akcije, u Sremskoj Mitrovici, Rumi i Pećincima prilikom pregleda dva putnička automobila na parkingu u Šimanovcima veliku količinu lekova i veću svotu novca...Kako je saopštila Policijska uprava Sremske Mitrovice, u automobilu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.