Zaplenjena veća količina lekova u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena veća količina lekova u Sremskoj Mitrovici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su, u dve odvojene akcije, u Sremskoj Mitrovici, Rumi i Pećincima prilikom pregleda dva putnička automobila na parkingu u Šimanovcima veliku količinu lekova i veću svotu novca.

Kako je saopštila Policijska uprava Sremske Mitrovice, u automobilu marke "sitroen" kojim je upravljao četrdesetosmogodišnji Novosađanin, pronađeno je 63.490 tableta leka koji se nalazi na listi kontrolisanih psihoaktivnih supstanci, 84.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dinara i 1.760 evra.

Prilikom kontrole "audija" kojim je upravljao tridesetdevetogodišnjak sa Kosova, policija je pronašla i oduzela 10.000 tableta steroida i 2.800 doza gela za potenciju.

Nakon veštačenja, protiv osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biće podnete krivične prijave, nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.