Spasioci pronašli telo nestalog planinara na Rtnju

Izvor: RTS, 29.Avg.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasioci pronašli telo nestalog planinara na Rtnju

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije su pronašli beživotno telo na Rtnju. Sumnja se da je u pitanju nestali planinar.
Gorsku službu spasavanja je nazvao prijatelj nestalog planinara, koji nije bio dostupan posle izvesnog vremena, nakon najavljenog odlaska na planinu Rtanj.

"Spasioci GSS-a su pokrenuli akciju i nakon 26 sati pretraživanja terena, su pronašli beživotno telo za koje se sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je u pitanju nestali planinar A. M.", saopštio je GSS.
Dežurni policajci koji su pretraživali teren zajedno sa spasiocima, su bili na licu mesta, a detalji i uzroci smrti muškarca nisu još poznati.
Gorska služba spasavanja je izjavila saučešće porodici tragično stradalog muškarca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.