Telo pronađeno na Rtnju je nestali planinar iz Novog Sada?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo pronađeno na Rtnju je nestali planinar iz Novog Sada?

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije (GSS) pronašli su na planini Rtanj beživotno telo za koje se sumnja da pripada nestalom planinaru A.M. iz Novog Sada.

Kako se navodi u saopštenju GSS, i dalje nisu poznati detalji i uzroci smrti planinara.

U saopštenju se dodaje da su spasioci GSS pokrenuli akciju spasavanja nakon što su dobili poziv prijatelja nestalog planinara i da su pronašli telo posle 26 sati pretraživanja terena.

GSS ističe da su dežurni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policajci pretraživali teren zajedno sa spasiocima.

Novosađanin A.M. (45) nestao je na planini Rtanj u subotu uveče, a beogradski mediji preneli su da je on na noćno planinarenje otišao potpuno sam i da mu se od tada gubi trag, dok mu je mobilni telefon danima nedostupan.

Prema raspoloživim podacima, nije prešao nijednu granicu, ali se nikome od porodice i prijatelja otad nije javio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SAZNAJEMO Pronađeno telo građevinskog investitora iz Novog Sada koji je nestao na Rtnju

Izvor: Blic, 29.Avg.2019

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije su pronašli telo muškarca za kojeg se sumnja da je nestali planinar A. M. iz Novog Sada na planini Rtanj, saopšteno je iz te organizacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.