Spasen čovek koje je skočio s Brankovog mosta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasen čovek koje je skočio s Brankovog mosta

Protekla noć u Beogradu bila je teška i naporna, s povećanim brojem intervencija Hitne pomoći na javnom mestu, uključujući povrede ubodnim predmetom i iz vatrenog oružja, a jedna osoba je skočila sa Brankovog mosta, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 06:11 sati sa Brankovog mosta skočio je 51-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar i reanimiran.

U Ulici Goce Delčeva ispred "Maksija" u 23:09 sati 33-godišnji muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadobio je više ubodnih povreda manjeg obima u leđnom delu, najverovatnije nožem, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

U 00:09 sati u Trgovačkoj ulici kod broja 5, mlađi muškarac povređen je vatrenim oružjem u nogu i, takođe, prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 139 intervencija od čega 29 na javnom mestu, dodala je Macura.

Saobraćajnih nezgoda noćas nije bilo, ali je bilo tuča i slučajeva alkoholisanih osoba, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici, hipertoničari i, u nešto manjem broju, dijabetičari i oboleli od maligniteta.

Povećan broj intervencija Hitne pomoći na javnom mestu zabeležen je i juče - 45, od 137 ukupno, uključujući pet saobraćajnih nezgoda, navela je Macura, apelujući na saradnju pozivalaca sa službom Hitne pomoći na broju 194.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.