Spasao žene iz plamena

Izvor: Blic, 25.Jan.2011, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasao žene iz plamena

GORNJI MILANOVAC - Dve žene su ostale žive zahvaljujući hrabrosti Miloša Radovanovića (33), vozača autobusa, koji ih je izvukao iz automobila u plamenu.

Pretprošlog petka, 14. januara, na putu u blizini sela Gornja Vrbava, Ljubinka Marković je vozila „jugo", koji se oko osam sati izjutra prevrnuo, presekao banderu i zapalio...

- Sa mnom je bila i devojka od 17 godina, komšinica, Katarina Luković. Bilo je klizavo, i desila se nesreća... Nismo mnogle da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se izvučemo iz auta. Buknula je vatra, uplašile smo se mnogo... A onda se pojavio taj čovek, počeo da nas gasi i izvukao nas napolje. Hvala mu do neba, spasao nam je život - priča Ljubinka.

Vozač „Autoprevoza" iz Gornjeg Milanovca je pravi junak, ali ne samo zbog toga što je hrabar, već i zato što je skroman.

- „Jugo" me je pretekao, a onda se zaneo i skliznuo s puta. Stao sam nasred kolovoza, izvadio aparat i počeo da gasim. Onda sam izvukao putnice, stigla je policija - kaže Miloš.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.