Izvor: RTS, 09.Jul.2021, 15:25

Sombor, uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo žene


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, brzom i efikasnom akcijom, za manje od 24 sata, identifikovali su i priveli dvadesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Kule, osumnjičenog za teško ubistvo 63-godišnje žene.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA GA IDENTIFIKOVALA I NAŠLA ZA MANJE OD 24 SATA Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo žene u Smederevu!

Izvor: Blic, 09.Jul.2021

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici MUP u Somboru, za manje od 24 sata, identifikovali su i priveli dvadesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Kule zbog sumnje da je ubio Jelicu Nastasić (63) iz Sombora!

Nastavak na Blic...

PRIVEDEN MLADIĆ (26) ZBOG SVIREPOG UBISTVA U SOMBORU: Za drugim osumnjičenim se i dalje traga

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2021

Za drugim licem se još uvek traga...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, brzom i efikasnom akcijom, za manje od 24 sata, identifikovali su i priveli dvadesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Kule, osumnjičenog za teško ubistvo 63-godišnje žene...Sumnja se da joj je on, zajedno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.