Snežana Antonijević, uhapšena zbog časopisa,  puštena uz kauciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Antonijević, uhapšena zbog časopisa, puštena uz kauciju

VUČITRN -

Kosovske vlasti danas su uz kauciju od 5.000 evra oslobodile iz pritvora Snežanu Antonijević iz Beograda, uhapšenu kod Vučitrna na Kosovu sa još četvoro Srba pošto su kod njih nađeni primerci časopisa "Četnički ravnogorski pokret".

Njen branilac Ljubomir Pantović rekao je agenciji Beta da je Antonijević puštena da se brani sa slobode nakon što je platila jemstvo od 5.000 evra.

Kosovska policija je tereti za izazivanje verske i nacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mržnje, razdora i netrpeljivosti za koje je predviđena kazna od jedne do pet godina zatvora.

Primerci časopisa "Četnički ravnogorski pokret" zbog kojih su Srbi uhapšeni štampani su u Kanadi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučitrn: Srpskinja puštena iz zatvora za 5.000 €

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2012

Kosovske vlasti danas su uz kauciju od 5.000 evra oslobodile iz pritvora Snežanu Antonijević iz Beograda, uhapšenu kod Vučitrna na Kosovu i Metohiji sa još četvoro Srba pošto su kod njih nađeni primerci časopisa "Četnički ravnogorski pokret".

Nastavak na Vesti-online.com...

Kućni pritvor za četvoricu Srba

Izvor: RTS, 29.Mar.2012

Četvorici kosovskih Srba, koji su pre dva dana uhapšeni na prelazu Bela Zemlja, određen jednomesečni kućni pritvor. Srbi će na rešenje suda uložiti žalbu. ..Sudija Opštinskog suda u Kosovskoj Kamenici odredio je jednomesečni kućni pritvor četvorici kosovskih Srba, koji su pre dva dana uhapšeni...

Nastavak na RTS...

Vučitrn: Srpskinja puštena iz zatvora za 5.000 €

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2012, 15:18

Kosovske vlasti danas su uz kauciju od 5.000 evra oslobodile iz pritvora Snežanu Antonijević iz Beograda, uhapšenu kod Vučitrna na Kosovu i Metohiji sa još četvoro Srba pošto su kod njih nađeni primerci časopisa "Četnički ravnogorski pokret"...Njen branilac Ljubomir Pantović rekao je da je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.