Smrt koja je rastužila Srbiju! Žalostan kraj potrage - pronađen dečak (16) koji se utopio danas!

Izvor: BKTV News, 10.Avg.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt koja je rastužila Srbiju! Žalostan kraj potrage - pronađen dečak (16) koji se utopio danas!

Branimir N. (16) utopio se danas popodne u reci Jegrička u Zmajevu u opštini Vrbas. Kako saznaju mediji iz izvora u policiji, nestanak tinejdžera koji je sa nekolicinom prijatelja došao da se kupa u reci prijavljen je oko 15:45 sati.

"Nesreća se dogodila kod brane na Jegričkoj na izlazu iz Zmajeva prema Sirigu. Branimir je bio sa prijateljima i skočio je u reku a nije se ni pokvasio. Nakon toga mu se gubi svaki trag jer nije izronio. Budući da je velika vrućina, sumnjamo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da se nesrećni mladić utopio usled temperaturnog šoka", priča nam naš izvor iz policije.

Branimirovo beživotno telo pronašli su pripadnici specijalne ronilačke jedinice žandarmerije nakon dva sata potrage nedaleko od mesta gde je nesrećni mladić skočio u vodu.

Inače, Branimir je bio najstariji od sedmoro dece u porodici Nikolića za koje Zmajevčani tvrde da su dobre i vredne komšije.

Potpuno skrhan bolom, Branimirov otac Brane rekao je novinarima da je njegov sin bio izuzetno dobro dete i da mu je stalno pomagao u sezonskim poslovima koje su redovno obavljali zato što su bili slabijeg materijalnog stanja.

"Otišao je biciklom do brane jer su mu tamo bili drugari na kupanju. On je znao da pliva i jedino što sam čuo od njegovih drugara jeste da je onako zagrejan skočio u vodu i da više nije izronio. Ne znam šta ću sada bez njega. Supruga ne može da priča od bola. Dolazili su lekari da joj pomognu i dobila je neke lekove. Ne znam ni šta da kažem drugoj deci. Užas", neutešno priča Brane odmahujući glavom u neverici da je njegovu porodicu pogodila takva nesreća.

FOTO: Vikipedija

Drugari pokojnog Branimira za njega imaju samo reči hvale. Kažu da je bio prava drugarčina i da je bio dobar đak, te da je na jesen trebalo da krene u četvrti razred Srednje mašinske škole ''4. jul'' u Vrbasu.

Kako je rečeno u policiji, tačan uzrok nesreće koja je šokirala Zmajevčane znaće se tek nakon izveštaja iz Instituta za sudsku medicinu pri Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu gde je preneto Branimirovo telo na obdukciju.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.