UTOPIO SE TINEJDŽER KOD VRBASA Kako da kažem njegovim sestrama i braći da ga više nema

Izvor: Press, 11.Avg.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UTOPIO SE TINEJDŽER KOD VRBASA "Kako da kažem njegovim sestrama i braći da ga više nema"

Branimir N. (16) utopio se danas popodne u reci Jegrička u Zmajevu u opštini Vrbas.
Foto: Public
Nestanak tinejdžera koji je sa nekolicinom prijatelja došao da se kupa u reci prijavljen je juče oko 15:45 sati.
- Nesreća se dogodila kod brane na Jegričkoj na izlazu iz Zmajeva prema Sirigu. Branimir je bio sa prijateljima i skočio je u reku a nije se ni pokvasio. Nakon toga mu se gubi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svaki trag jer nije izronio. Budući da je velika vrućina, sumnjamo da se nesrećni mladić utopio usled temperaturnog šoka – priča izvor iz policije.
Branimirovo beživotno telo pronašli su pripadnici specijalne ronilačke jedinice žandarmerije nakon dva sata potrage nedaleko od mesta gde je nesrećni mladić skočio u vodu.
Inače, Branimir je bio najstariji od sedmoro dece u porodici Nikolića za koje Zmajevčani tvrde da su dobre i vredne komšije.
Potpuno skrhan bolom, Branimirov otac Brane rekao je novinarima da je njegov sin bio izuzetno dobro dete i da mu je stalno pomagao u sezonskim poslovima koje su redovno obavljali zato što su bili slabijeg materijalnog stanja.
- Otišao je biciklom do brane jer su mu tamo bili drugari na kupanju. On je znao da pliva i jedino što sam čuo od njegovih drugara jeste da je onako zagrejan skočio u vodu i da više nije izronio. Ne znam šta ću sada bez njega. Supruga ne može da priča od bola. Dolazili su lekari da joj pomognu i dobila je neke lekove. Ne znam ni šta da kažem drugoj deci. Užas - neutešno priča Brane odmahujući glavom u neverici da je njegovu porodicu pogodila takva nesreća.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.