Slovenačka državljanka pala sa krova vagona

Izvor: Studio B, 28.Dec.2010, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenačka državljanka pala sa krova vagona

Državljanka Slovenije (19) povređena je kada je pala sa krova teretnog vagona na železničkoj stanici u Staroj Pazovi, a pretpostavlja se da pad izazvan udarom struje, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Kako se navodi u saopštenju, devojka je pala kada je, najverovatnije, leđima dodirnula pogonsku visokonaponsku strujnu mrežu.

Ona je nakon ukazane prve pomoći, u svesnom stanju, hitno prevezena u Urgentni centar u Beogradu.

Uviđaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na licu mesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

O događaju su obavešteni dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici i zamenici osnovnog i višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređena pri padu sa krova vagona

Izvor: B92, 28.Dec.2010

Beograd -- 19-godišnja državljanka Slovenije povređena je kada je pala s krova teretnog vagona na stanici u Staroj Pazovi, a pretpostavlja se da pad izazvan udarom struje... Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, devojka je pala kada je, najverovatnije, leđima dodirnula...

Nastavak na B92...

SLOVENKA SE PELA NA VAGON U PAZOVI, PA PALA

Izvor: Kurir, 28.Dec.2010

Devojka se sa trećeg perona popela na teretni vagon. Usled napona, ona je odbačena i pala ispred svojih saputnika koji su to posmatrali, saopštile Železnice Srbije..SREMSKA MITROVICA - Devetnaestogodišnja državljanka Slovenije I. B. povređena je kada se popela na krov teretnog vagona, postavljenog...

Nastavak na Kurir...

Povređena devojka posle pada s vagona

Izvor: Glas javnosti, 29.Dec.2010, 07:02

SREMSKA MITROVICA - Jedna devetnaestogodišnja državljanka Slovenije povređena je kada se popela na krov teretnog vagona, postavljenog na koloseku železnicke stanice u Staroj Pazovi i najverovatnije leđima dodirnula pogonsku visokonaponsku strujnu mrežu, nakon čega je pala s vagona...Devojka je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.