SLOVENKU SPRŽILA STRUJA POŠTO SE POPELA NA VAGON U PAZOVI

Izvor: Kurir, 28.Dec.2010, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOVENKU SPRŽILA STRUJA POŠTO SE POPELA NA VAGON U PAZOVI

SREMSKA MITROVICA - Jedna devetnaestogodišnja državljanka Slovenije povređena je kada se popela na krov teretnog vagona, postavljenog na koloseku železnicke stanice u Staroj Pazovi i najverovatnije leđima dodirnula pogonsku visokonaponsku strujnu mrežu, nakon čega je pala s vagona.

SREMSKA MITROVICA - Devetnaestogodišnja državljanka Slovenije I. B. povređena je kada se popela na krov teretnog vagona, postavljenog na koloseku železnicke stanice u Staroj Pazovi i najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << leđima dodirnula pogonsku visokonaponsku strujnu mrežu, nakon čega je pala s vagona.

Devojka je posle ukazane pomoći u svesnom stanju, hitno prevezena u Urgentni centar u Beogradu, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

I. B. nije trenutno u životnoj opasnosti, saopšteno je iz preduzeća Železnice Srbije. Povređena je kolima Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar, a nakon reanimacije, ona trenutno nije ugrožena i nalazi se u Institutu za opekotine u Zvečanskoj ulici, navode Železnice.

Kako su saopštile Železnice Srbije, devojka se u društvu četiri osobe u stanici Stara Pazova s kojima je čekala voz za Novi Sad, u jednom trenutku sa trećeg putničkog perona popela na teretni vagon koji se nalazio na petom koloseku, i pored vidljivog znaka upozorenjena za visoki napon. Usled napona, ona je odbačena sa teretnog vagona i pala na treći peron ispred svojih saputnika koji su to posmatrali, navode Železnice.

Uviđaj na na mestu nesreće izvršili su policijski službenici Policijske uprave Sremska Mitrovica, a o događaju su obavešteni dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici i zamenici osnovnog i višeg javnog tužilaštva, navodi se u policijskom saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.