Sletela kolima u kanal kod Pupinovog mosta i poginula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022, 18:51

Sletela kolima u kanal kod Pupinovog mosta i poginula

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas popodne kod obilaznice od Zrenjaninskog puta ka Pupinovom mostu poginula je jedna žena.

Došlo je do izletanja vozila "fijat" van kolovoza u kanal i tom prilikom vozač, Lj.D. (1966), podlegla je povredama na licu mesta, rečeno je u MUP-u.

Obustave saobraćaja nema, a uviđaj je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Pupinovog mosta, poginula žena

Izvor: RTS, 28.Jan.2022

Jedna žena poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici od Zrenjaninskog puta ka Pupinovom mostu. . Automobil marke "fijat" sleteo je sa kolovoza u kanal i tom prilikom je poginula Lj. D. (1966), rečeno je u MUP-u..Obustave saobraćaja nema, a uviđaj je u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.