Skočio sa savskog mosta i poginuo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2011, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skočio sa savskog mosta i poginuo

BEOGRAD -

Mlađi muškarac poginuo je sinoć u Beogradu kada je skočio sa mosta preko reke Save, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Kako su naveli, mladić je skočio sa Brankovog mosta i prilikom udara o beton podlegao povredama.

To se dogodilo sinoć oko 21.30, sa novobeogradske strane mosta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLADIĆ SKOČIO SA BRANKOVOG MOSTA I POGINUO

Izvor: Kurir, 19.Jun.2011

BEOGRAD - Mlađi muškarac poginuo je u Beogradu kada je skočio sa mosta preko reke Save, rečeno je u Hitnoj pomoći...Kako su naveli, mladić je skočio sa Brankovog mosta i prilikom udara o beton podlegao povredama...To se dogodilo u subotu, oko 21.30, sa novobeogradske strane mosta.

Nastavak na Kurir...

Mirna noć za Hitnu pomoć u Beogradu

Izvor: Blic, 19.Jun.2011

Tokom protekle noći u Beoradu nije bilo saobraćajnih udesa a ni tuča sa teškim traumama, tako je da noć za ekipe Hitne pomoći protekla mirno...Noć je obeležilo samoubistvo koje se desilo oko 21.30 na Brankovom mostu kada je mladić, sa novobeogradske strane mosta, skočio na beton i na mestu...

Nastavak na Blic...

RELATIVNO MIRNA NOĆ U PRESTONICI

Izvor: Kurir, 19.Jun.2011

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu nije bilo saobraćajnih udesa a ni tuča sa teškim traumama, tako je da noć za ekipe Hitne pomoći protekla mirno, izjavila je doktorka Budislava Dimković...Noć je obeležilo samoubistvo koje se desilo oko 21.30 na Brankovom mostu kada je mladić, sa novobeogradske...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.