Sedmoro poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Alibunara

Izvor: Blic, 02.Jul.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Alibunara

Sedam osoba je poginulo noćas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Pančevo - Alibunar, saznaje "Blic". Poginuli su Bogica D. (22) i Mile N. (26) iz Banatskog Novog sela i Rajko K. (20) iz Vladimirovca. Za četiri žrtve još uvek nije utvrđen identitet, ali se sumnja da su poginuli: J . N. (16) i J. S. (20) iz Banatskog Novog sela, N. I. (23) i K. N. (17) iz Vladimirovca.

Prema prvim rezultatima istrage, do nesreće je došlo tako što je vozač "opela", vozio neprilagođenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brzinom i udario u nepropisno zaustavljen kamion koji je prevozio pšenicu. Vozaču kamiona određeno je zadržavanje u policiji.

Do nesreće je došlo u 1.45 sati kada je R. R. zbog kvara parkirao vozilo, pančevačke registracije, na koje je naleteo "opel", takođe pančevačkih tablica.

Prema nezvaničnim informacijama, stradali su svi putnici u "opelu", a u toku je njihova identifikacija.

Sedam osoba je poginulo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila iza ponoći na magistralnom putu u nivou naseljenih mesta Vladimirovci - Banatsko Novo Selo, potvrdio je Tanjugu načelnik Policijske uprave Pančeva Zvezdan Radojković.

Radojković je kazao da se nesreća dogodila tako što se vozilo u kome je bilo čak sedam putnika u punoj brzini "zakucalo" u teretno vozilo koje je bilo parkirano na desnoj strani kolovozne trake.

Reč je o muškarcima različite starosne dobi i romske nacionalnosti, kazao je Radojković dodavši da su neki od njih do sada identifikovani.

Policija utvrdjuje kako je došlo do ovog tragičnog saobraćajnog udesa koji je odneo sedam života, kao i da li je teretno vozilo bilo propisno parkirano.

Crn dan na putevima u Srbiji

U poslednja 24 sata može se reći da vlada horor na putevima u Srbiji jer je, osim ove nesreće, poginulo pet osoba, a šestoro je povređeno.

Stravična nesreća kod Lazarevca

Tri osobe su poginule, a četvoro je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 19.30 sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Vrbovno kod Lazarevca.

Poginule juče kod Požege: Sestre Slađana i Julijana

Dve sestre Slađana M. (24) i Julijana M. (21) poginule su, a dve osobe su zadobile povrede opasne po život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru u mestu Gugalj kod Požege.



Apel: Vozite opreznije zbog visokih temperatura

Agencija za bezbednost saobraćaja apelovala je danas na vozače da poštuju propise i da posebno vode računa o brzini, jer se na visokim temperaturama sporije reaguje i lošije opaža, što je proteklih dana uzrokovalo teške saobraćajne nesreće sa više poginulih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedmoro poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Alibunara

Izvor: medio.rs, 02.Jul.2012

Sedam osoba je poginulo noćas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Pančevo - Alibunar, saznaje "Blic".

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.