Sedam hitaca u bivšu devojku

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam hitaca u bivšu devojku

VALJEVO - Vesna Marjanović (23) ubijena je preksinoć u svojoj kući u Karađorđevoj ulici 9 u Valjevu. NJu je, kako se pretpostavlja, najverovatnije ubio bivši momak Goran Simić, policajac iz sela Pecka kod Osečine, koji je sa njom bio duže vremena u vezi. Vesnu je pronašla njena cimerka Branka Pavlović oko ponoći koja je prevezla sa taksijem do bolnice u Valjevu, gde su lekari alarmirali policiju.

Preskočio kapiju

Kako se pretpostavlja, ubica je najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << oko 23.00 sata preskočio zaključanu kapiju zajedničkog dvorišta, gde je i Vesnina kuća, a nesrećna devojka je ubicu pustila u kuću. Prema rečima njene majke Snežane, ubica je prvo Vesnu bacio na krevet, gde je tukao, a zatim je ponovo bacio na pod, gde je prislonio jastuk na nju i ispalio sedam hitaca.

Zatim je izašao i zatvorio vrata i preskočio ogradu i pobegao. Stanari koji žive u iznajmljenom stanu kuće nisu čuli pucnje, niti su znali šta se događa. Nesrećnu devojku pronašla je cimerka Branka kako leži izrešetana na laminatskom podu u lokvi krvi. Cimerka je umesto policije i hitne pozvala taksi s kojim je Vesnu prevezla do valjevske bolnice.

Komšije imaju samo reči hvale o Vesni koja je sa 15 godina došla u Valjevo na školovanje, gde je završila Srednju medicinsku školu, a jedno vreme držala frizerski salon.

- Vesna je bila jako vredan i odličan đak. Bila je omiljena u svom društvu, a za to dete nije mogla da se kaže nijedna ružna reč. Kada sam je sretala, uvek je bila vedra i nasmejana, ispričala je njena bivša nastavnica, koja stanuje nedaleko od njene kuće.

I meštani sela Pecke imaju samo reči hvale za Vesnu koja je često dolazila u svoju porodičnu kuću, gde joj žive otac Vlada, majka Snežana i stariji brat Veran sa svojom porodicom. Rođaci ne mogu da poveruju da je Vesna ubijena i nadaju se da će krvnik biti što pre uhapšen.

Saznali iz medija

Stric Vladan ogorčen je na postupak valjevske policije koja je porodicu o Vesninom ubistvu obavestila tek juče oko devet ujutru.

- Niko od njih se nije setio da porodici javi da je Vesna ubijena, nego smo mi morali da saznamo preko medija.

PRETIO JOJ VIŠE PUTA

Otac ubijene devojke kaže da nije prvi put da je ubica pretio Vesni koja je, kako smo nezvanično saznali, raskinula prošle jeseni sa njim.

Ubica je više puta pretio Vesni da mora da se uda za njega ili će je on ubiti. Iako je on uporno insistirao da se Vesna uda za njega, ona to nije želela. Vesna će najverovatnije biti sahranjena u ponedeljak na seoskom groblju u selu Pecka.

a ona nije ni znala da joj je to bivsi momak, to je bilo samo u njegovoj glavi, ubice u uniformama, na kraju ce ispasti da nije ni kriv, da mu je otela pistolj i ubila se sama

Mi placamo nase ubice. Policija stiti lopove i krinalce. Policija rastra drogu. Policaja svercuje stoku. Policija pljacka preko "regulisanja saobracaja.. Da li oni ista posteno rade?

Policiju treba celu raspustiti, pa onda od testova za psihijatriju (da se ne dogadjaju slucajevi kao ova nesretna devoja i onaj Panic), pa onda imovinsko stanje kada stupa u policiju (jer oni raspolazu legalnom silom za pljackanje) pa po redu. Je li to ivodljivo? Skoro nemouce kada najveci kriminalac u Srbiji Mladjan Dinkic uziva njihovu zastitu.

Policija ubija, nema zezanja u Srbiji.

Ovo se desava svakog dana u Francuskoj gde zivim, nema to nikakve veze sa srpskom policijom ili korumpirani policajci, psi bolesnici imate svuda na planeti, na zalost. Kad procitate hroniku, da vas je muka sta se desava u jednu zemlju, bilo koja.

Cuj ovo. Mora da se uda za njega. Mamu li vam poremecenu. Da li neko vodi racuna kada da vlast i oruzje u ruke policajcima. Dakle nasi muskarci su pukli skroz na skroz.

Tuzno.. Iskreno saucesce porodici..

Ovo je nevidjeno... sramota ko sve nece biti policajac u ovoj totalnoj propaloj drzavi

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.