Sedam godina zatvora lopovu tokom čije potere je poginuo policajac

Izvor: RTS, 19.Apr.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam godina zatvora lopovu tokom čije potere je poginuo policajac

Sava Ibrić iz Smedereva, kada je tokom potere za njim zbog krađe automobila je zimus poginuo policajac Nenad Stojadinović, na osnovu priznanja krivičnog dela i nagodbe sa tužilaštvom osuđen je na sedam godina zatvora zbog krađe kola i ometanja policajaca na dužnosti.
Ibrić (41) je zaključio sporazum sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivičnog dela, koji je potvrdio sud, precizirala je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za Tanjug portparol tužilaštva Leposava Vujanović.
Vujanović je sa pomagačima, koji su takođe priznali krivicu i zaključili nagodbu sa tužilaštvom, u ranim jutarnjim časovima 7. februara ukrali dva automobila nakon čega su se dali u bekstvo Smederevskim putem ka Grockoj.
Za njima je usledila policijska potera, u kojoj su učestvovali Stojadinović (39) i njegov kolega Vladimir Radujko, a Stojadinovića je ona koštala života.
Za razliku od druge dvojice, Ibrić je tada uspeo da umakne poteri, ali je 13 dana kasnije uhapšen u centru Beograda.
Na osnovu sporazuma sa tužilaštvom, koji je potvrdio sud, Ibrićevi pomagači Aleksandar Šabić (18) i Darko Nikolić (30) osuđeni su na dve, odnosno godinu dana zatvora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osuđen zbog krađe posle koje je poginuo policajac

Izvor: Mondo, 19.Apr.2017

Sava Ibrić (41) iz Smedereva, tokom čijeg bežanja zbog krađe automobila je zimus poginuo policajac Nenad Stojadinović (39), na osnovu priznanja krivičnog dela i nagodbe sa tužilaštvom osuđen je na sedam godina zatvora...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..On je osuđen zbog krađe automobila i ometanja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.