Šarić obrijao glavu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2010, 04:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić obrijao glavu

Darko Šarić je ćelav i bradat! Odbegli pljevaljski narkobos, protiv kojeg je Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podiglo optužnicu zbog sumnje da je organizovao šverc 2,1 tone kokaina iz Južne Amerike, delimično je promenio lični opis.

- Slike Darka Šarića su gotovo svakodnevno na naslovnim stranama novina i u udarnim televizijskim vestima. Zbog toga je, naravno, morao nešto da uradi da njegovo lice ne bi „bolo oči“. Prema našim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije uradio plastičnu operaciju već je obrijao glavu i pustio bradu - kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Gde je Darko Šarić - i dalje je nepoznanica. Istražni organi donekle uspevaju da uđu u trag njegovom kretanju na osnovu podataka s terena, ali kada ta saznanja stignu, narkobos već negde otperja.

- Prva informacija da je Šarić obrijao glavu i pustio bradu stigla je iz Prištine.

Navodno je proletos viđen s nekoliko prijatelja s kojima se džipom vozio kroz grad - kaže naš izvor.

Prema saznanjima Kurira, Šarić je u Prištini bio gost Nedžmedina Z. i Ćamila H. Sa njima je viđan i u luksuznom restoranu „Panevino“. Jednom prilikom je do lokala stigao u luksuznom crvenom „bentliju“ stranih registracija. „Bentli“ je, navodno, vlasništvo Ćamila H.

- U Šarićevom društvu bile su i osobe iz Crne Gore čija se imena pominju u takozvanoj plavoj knjizi crnogorskog MUP - kaže naš sagovornik.

Da li su srpski istražni organi bili u kontaktu s Euleksom ili kosovskom policijom, ostaje nepoznanica jer to spada u operativne podatke koji se čuvaju u interesu istrage.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.