DARKO ŠARIĆ OBRIJAO GLAVU I PUSTIO BRADU

Izvor: Kurir, 19.Jul.2010, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO ŠARIĆ OBRIJAO GLAVU I PUSTIO BRADU

BEOGRAD - Darko Šarić je ćelav i bradat! Odbegli pljevaljski narkobos, protiv kojeg je Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podiglo

BEOGRAD - Darko Šarić je ćelav i bradat! Odbegli pljevaljski narkobos, protiv kojeg je Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podiglo optužnicu zbog sumnje da je organizovao šverc 2,1 tone kokaina iz Južne Amerike, delimično je promenio lični opis.

- Slike Darka Šarića su gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svakodnevno na naslovnim stranama novina i u udarnim televizijskim vestima. Zbog toga je, naravno, morao nešto da uradi da njegovo lice ne bi „bolo oči“. Prema našim informacijama, nije uradio plastičnu operaciju već je obrijao glavu i pustio bradu - kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Gde je Darko Šarić - i dalje je nepoznanica. Istražni organi donekle uspevaju da uđu u trag njegovom kretanju na osnovu podataka s terena, ali kada ta saznanja stignu, narkobos već negde otperja.

- Prva informacija da je Šarić obrijao glavu i pustio bradu stigla je iz Prištine.

Navodno je proletos viđen s nekoliko prijatelja s kojima se džipom vozio kroz grad - kaže naš izvor.

Prema saznanjima Kurira, Šarić je u Prištini bio gost Nedžmedina Z. i Ćamila H. Sa njima je viđan i u luksuznom restoranu „Panevino“. Jednom prilikom je do lokala stigao u luksuznom crvenom „bentliju“ stranih registracija. „Bentli“ je, navodno, vlasništvo Ćamila H.

- U Šarićevom društvu bile su i osobe iz Crne Gore čija se imena pominju u takozvanoj plavoj knjizi crnogorskog MUP - kaže naš sagovornik.

Da li su srpski istražni organi bili u kontaktu s Euleksom ili kosovskom policijom, ostaje nepoznanica jer to spada u operativne podatke koji se čuvaju u interesu istrage.

Poslednji „podatak“ o kretanju Darka Šarića bilo je pismo koje je pravosudnim organima Srbije poslao lično iz „jedne evroazijske zemlje“, a u kojem tvrdi da nije organizator šverca kokaina.

Ekipa hronike

Džipom kroz Prištinu

Džip kojim se Darko Šarić sa prijateljima vozio kroz Prištinu imao je podgoričke tablice i navodno pripada kontroverznom Crnogorcu koji se dovodi u vezu s mutnim rabotama, a bio je i svedok u jednom suđenju za ubistvo u Crnoj Gori.

Gde su ga „videli“

JUL 2009.    KOTOR

Diskoteka „Maksimus“, u pratnji Stanka - Caneta Subotića.

AVGUST 2009.    NOVI SAD

Sa bratom Duškom dobar deo leta viđan u novosadskim klubovima i vili na Tatarskom brdu.

JANUAR 2010.    PLJEVLJA

Poslednji put viđen u Pljevljima.

JANUAR 2010.    ŠVAJCARSKA

Oko 21. januara (datum pokretanja istrage u Srbiji) napustio Crnu Goru i utočište potražio u Švajcarskoj.

MART 2010.    PRIŠTINA

U društvu prijatelja Nedžmedina Z. i Ćamila H., vlasnika čuvenog restorana u Prištini, džipom se vozio kroz grad.

FEBRUAR 2010.    BUDVA

U pratnji čitave svite telohranitelja proveo nekoliko dana u „Maks prestižu“, luksuznom budvanskom hotelu.

APRIL 2010.    PLJEVLJA

Ponovo diskoteka „Municipijum“ u Pljevljima. Izvori iz istrage sumnjaju da nije ni napuštao Crnu Goru.

JUN 2010.    „EVROAZIJSKA ZEMLJA“

Darko Šarić šalje pismo srpskom pravosuđu Njegov advokat izjavljuje da je pismo poslato iz jedna evroazijske zemlje.

JUN-JUL 2010.    JUŽNA AFRIKA

Navodno je bio na Mundijalu u Južnoj Africi, a u zemlju je ušao s falsifikovanim slovenačkim pasošem.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šarić obrijao glavu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2010, 04:50

Darko Šarić je ćelav i bradat! Odbegli pljevaljski narkobos, protiv kojeg je Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podiglo optužnicu zbog sumnje da je organizovao šverc 2,1 tone kokaina iz Južne Amerike, delimično je promenio lični opis...- Slike Darka Šarića su gotovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.