Sahrana hirurga koji je pucao na glumicu, pa izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 12.Sep.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana hirurga koji je pucao na glumicu, pa izvršio samoubistvo

Na Centralnom groblju u Beogradu u 12 sati počelo je opelo, nakon čega će u 13 sati biti sahranjen hirurg Srđan Cvetanović, koji je prošle nedelje pucao u glavu svojoj devojci, glumici Ivani Panzalović, a potom izvršio samoubistvo.

Na Centralnom groblju se za sada okupilo oko 50 ljudi, članovi najuže porodice i prijatelji preminulog estetskog hirurga. Među prvima je stigao Zoran Stanković, patolog na Vojno-medicinskoj akademiji i bivši ministar.

Sahranu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << organizovana bivša supruga Srđana Cvetanovića, njegova prva žena sa kojom ima troje dece. Sahrani prisustvuje i veliki broj mladih ljudi, prijatelja njegove dece.

Do tragedije na Dedinju došlo je u četvrtak rano ujutru nakon žestoke svađe između Cvetanovića i njegove mlade devojke, glumice Ivane Panzalović. U toku žestoke svađe, koju su komšije čule, njih dvoje su jedno drugo gađali stvarima i bacali delove nameštaja kroz prozore.

Nakon toga Cvetanović je uzeo pištolj i pucao u glavu njegovoj devojci. Samo pukom srećom nju je metak samo okrznuo i glumica je ostala živa. Hirurg je potom pucao sebi u glavu i na mestu ostao mrtav.

Krvava glumica, zavila je glavu i istrčala na ulicu. Ubrzo je na lice mesta stigla policija i hitna pomoć i povređena glumica prevezena je na Vojno-medicinsku akademiju, na kojoj je hirurg i bio zaposlen.

Cvetanović je bio je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, magistar medicinskih nauka i radio je na VMA. Iza njega stoji više od 60 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije, piše u njegovoj zvaničnoj biografiji koja stoji na stranici VMA. Rođen je 13. novembra 1958. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahrana hirurga Srđana Cvetanovića, koji je pucao u glumicu, pa se ubio: Troje dece zauvek ispraća tatu (FOTO)

Izvor: Press, 12.Sep.2017

Srđanu Cvetanoviću je, bez obzira što je digao ruku na sebe, služeno i opelo. . Foto: Telegraf.rs. Plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji je 7. septembra ranio svoju devojku, beogradsku glumicu Ivanu Panzalović...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.