Sahrana hirurga Srđana Cvetanovića, koji je pucao u glumicu, pa se ubio: Troje dece zauvek ispraća tatu (FOTO)

Izvor: Press, 12.Sep.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana hirurga Srđana Cvetanovića, koji je pucao u glumicu, pa se ubio: Troje dece zauvek ispraća tatu (FOTO)

Srđanu Cvetanoviću je, bez obzira što je digao ruku na sebe, služeno i opelo.
Foto: Telegraf.rs
Plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji je 7. septembra ranio svoju devojku, beogradsku glumicu Ivanu Panzalović (30) hicem u glavu na Savskom vencu, a potom izvršio samoubistvo, danas je u 12 sati sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu. 
Pored članova porodice i brojne rodbine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poslednji pozdrav Cvetanoviću iskazale su brojni prijatelji i kolege, a među njima se našao i nekadašnji ministar zdravlja i vrsni patolog sa VMA Zoran Stanković.

On je za sobom ostavio troje dece, sina Nikolu i ćerke Milicu i Sonju, a mediji su spekulisali da će troškove sahrane snositi bivša supruga, takođe lekar u Vojnomedicinskoj akademiji.
Među prvima na sahranu pristigla su deca hirurga.
Da podsetimo, Ivana i Srđan imali su burnu vezu koju su ozvaničili u aprilu ove godine. Živeli su zajedno, a komšije i kolege svedočile su o čestim raspravama nakon kojih je par ponovo bio zaljubljen i skladan.

Ipak, najverovatnije zbog ljubomore, hirurg je presudio sebi u svom stanu na Dedinju, kada je posle žestoke svađe pucao u glumicu iz serije "Kursadžije", kviza "Najbržoi igrač" i filmskih ostvarenja "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLEDNJI POZDRAV, BEZ OPELA: Sahranjen hirurg Srđan Cvetanović na Centralnom groblju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2017

Prisustvovale brojne kolege i prijatelji..Plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji je 7. septembra ranio svoju devojku, beogradsku glumicu Ivanu Panzalović (30) hicem u glavu na Savskom vencu, a potom izvršio samoubistvo, danas je u 12 sati sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu...Cenjenom hirurgu nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Glumica Ivana Panzalović izlazi iz bolnice: Tražila da je otpuste da stigne na sahranu hirurgu?

Izvor: Press, 12.Sep.2017

Umesto utorka, biće puštena iz bolnice u sredu. . Foto: Facebook. Ivana Panzalović (30), glumica koja je pukom srećom preživela hitac u glavu koji joj je 7. septembra u svom stanu na Dedinju zadao njen dečko, ugledni...

Nastavak na Press...

DOKTOR SPASAO ŽIVOT STARLETI: Hirurg koji se ubio obilazio Tamaru Đurić na VMA

Izvor: Kurir, 12.Sep.2017

Srđan Cvetanović, koji je pucao na verenicu pa izvršio samoubistvo, bio u timu lekara koji su nedavno kontrolisali rijaliti zvezdu posle operacije

Nastavak na Kurir...

KLUPKO SE ODMOTAVA: Trag baruta otkriva TAJNU krvave drame hirurga i glumice

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2017

Balističko veštačenje treba da pokaže ko je pucao i sa kojeg rastojanja..Tragovi baruta otkiće tajnu šta se zapravo desilo između uglednog hirurga sa VMA Srđana Cvetanovića (59) i glumice Ivane Panzalović (30). Utvrđeno je da su oboje u trenutku krvavog obračuna imali alkohol u krvi, ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.