Šabac, muškarac koji je pretio bombom se predao policiji

Izvor: RTS, 28.Jun.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac, muškarac koji je pretio bombom se predao policiji

Pedeset četvorogodišnji muškarac, koji se zatvorio u svoju kuću u Šapcu i pretio da će aktivirati bombu, predao se nakon višečasovnih pregovora pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, saopštio je MUP.
Z. B.  će biti sproveden nadležnom sudu po prethodno raspisanoj sudskoj potrazi. 

Pedeset četvorogodišnji Z. B. je ranije danas išao u Vladimirce u policijsku stanicu da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izdaju lična dokumenta, ali su službenici videli da je na snazi sudska potraga za njim.
On je pobegao i došao do svoje kuće u Šapcu, gde ga je pronašla policija, nakon čega je počeo da preti da će se razneti bombom.
Sa njim je pregovarala policija iz Šapca i Sremske Mitrovice, a Pocerska ulica i gusto naseljeni kvart "Čavić" su bili blokirani do predaje Z. B.
Na licu mesta je bio i advokat, koga je, kako RTS nezvanično saznaje, pozvao Z. B. i koji ga je zastupao više puta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac u Šapcu prijeti da će se raznijeti bombom

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2018

BEOGRAD - Muškarac star 54 godine prijeti u svojoj kući u Šapcu da će se razneti bombom, a kako javlja RTS, policija pregovara s njim...Kako se nezvanično navodi, u kući nema drugih osoba...Prema navodima medija, Z. B. je danas išao u Vladimirce u policijsku stanicu da mu izdaju lična dokumenta,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.