Šabac: Ubio oca sekirom

Izvor: BKTV News, 08.Mar.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Ubio oca sekirom

Dejan Ilić (26) iz sela Vukošić kod Vladimiraca priznao je policiji da je ubio i raskomadao oca Radovana (53). On je uhapšen nekoliko sati nakon što je unakaženi leš njegovog oca pronađen u jezeru Šljunkara u selu Tabanović, a policiji je ispričao da je Radovana ubio jer više nije mogao da trpi njegovo iživljavanje. 'Dejan je posle svađe sa ocem, kojih je mnogo bilo u poslednje vreme, uzeo sekiru i udarcem u glavu ubio Radovana. Zatim je telo odvukao u kupatilo i raskomadao ga, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kako bi uklonio tragove zločina. Odsekao je obe ruke i obe noge, a odsečene delove toliko je istranžirao da je butinu jedne noge praktično isekao na šnicle. Prizor je bio jeziv!' - govori izvor iz policije. 'Ostatke tela Ilić je spakovao u dve torbe 'krmače', a trup je umotao u ćebe. Onda se kolima odvezao do Šljunkare i delove tela bacio u jezero. Sutradan je policiji prijavio nestanak oca. Prvo je negirao zločin, ali kada smo mu predočili dokaze, priznao je. Pre nego što je počeo da priča, pitao je: „Ko je ovde Horejšio?', misleći na lik iz serije „Mesto zločina'.
'Rekao je da redovno gleda tu seriju i zato je tražio da ga ispita naš najbolji inspektor' - objašnjava izvor blizak istrazi. Mladić je potom objasnio zašto je ubio oca: 'Rekao je da je Radovan dugo vremena maltretirao celu porodicu i da više to nije mogao da trpi. Kazao je da mu otac nije davao novac, iako su bili imućni, da je sve pare trošio na sebe. Ispričao je da je Radovan maltretirao i njegovu majku, koja ga je zbog toga napustila i sa sobom odvela ćerku, Dejanovu sestru. Otac je u poslednje vreme počeo da rasprodaje imovinu i troši pare na provod i na ljubavnicu i Dejanu je, kako je rekao, na kraju pukao film' - otkriva sagovornik.
izvor: Press
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.