MORAO SAM DA UBIJEM OCA, MUČIO ME!

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORAO SAM DA UBIJEM OCA, MUČIO ME!

ŠABAC - Monstruozno! - Ubio sam oca jer me je tukao i maltretirao. Nisam više mogao to da izdržim. Udario sam ga sekiricom u našoj kući u Vukošićima.

ŠABAC - Monstruozno!

- Ubio sam oca jer me je tukao i maltretirao. Nisam više mogao to da izdržim. Udario sam ga sekiricom u našoj kući u Vukošićima. Kad je prestao da se pomera, isekao sam mu ruke i noge. Ostatke sam spakovao u dve torbe i stavio u njih cigle da bi potonule. Trup i glavu zavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam u ćebe i bacio ih u jezero. Onda sam prijavio da mi je otac nestao.

Ovim rečima je Dejan Ilić (26) na saslušanju u policiji priznao da je ubio i raskomadao oca Radeta Ilića (53), čije su telo pecaroši pronašli u utorak, u veštačkom jezeru nadomak Šapca.

Veselinka Ilić (82), majka ubijenog Radeta, branila je juče svog unuka Dejana rekavši da on jednostavno više nije mogao da izdrži očevo maltretiranje:

- Dejan ništa nije kriv! Mora da mu je pukao film posle silnih batina koje je dobio od Radeta. Pre ili kasnije ovako se nešto moralo desiti. A sin mi je bio prek čovek, koji ni sa kim nije mogao da se složi - kaže Veselinka i dodaje:

- Maltretirao je i ženu Marinu, koja ga je napustila pre pet godina! Dejana je tukao dok je bio dete, ali i kad je porastao. Kad ga je Marina ostavila, odvela je sa sobom Dejana (26) i ćerku Vesnu (22), ali se Dejan vratio ubrzo jer mu je otac prepisao hektar zemlje i deo kuće. Bolje da se mučenik nije vraćao. Vidi na šta ga je rođeni otac naterao - nastavlja nesrećna žena.

Radetov rođeni brat Rajko prisetio se da su se otac i sin pre dve godine toliko tukli, da je Rade zaradio devet kopči na glavi:

- Dejan mu je tražio novac koji mu otac duguje. Rade ga je na to ošamario. Tada je Dejan uzeo stolicu i prebio oca.

Pao na poligrafu

Pošto je pronašla telo Radeta Ilića, policija je u noći između utorka i srede u policijsku stanicu privela njegovog sina Dejana. Kako Kurir saznaje, pre nego što je priznao da je monstruozno iskasapio oca, on je pao na poligrafskom ispitivanju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stravično priznanje: Morao sam da ubijem oca, maltretirao me!

Izvor: S media, 08.Mar.2012

- Ubio sam oca jer me je tukao i maltretirao. Nisam više mogao to da izdržim. Udario sam ga sekiricom u našoj kući u Vukošićima. Kad je prestao da se pomera, isekao sam mu ruke i noge. Ostatke sam spakovao u dve torbe i stavio u njih cigle da bi potonule. Trup i glavu zavio sam u ćebe i bacio...

Nastavak na S media...

Raskomadao oca posle bezazlene svađe

Izvor: Blic, 08.Mar.2012

Dejan Ilić (26) iz Vukošića kod Vladimirca, priznao je da je posle bezazlene svađe, 28. februara u porodičnoj kući, sekirom ubio oca Radovana (53), poljoprivrednika, a nakon toga njegovo telo tranžirao, delove stavio u torbe i džak, odvezao do Tabanovačkog jezera gde ih je bacio...Osumnjičeni...

Nastavak na Blic...

Oca ubio sekirom, kasapio nožem

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2012, 00:15

Dejan Ilić u policiji ispričao kako ga je otac prvi napao i da je morao da se brani. Oceubici određen pritvor. Mnogi znali za zločin ali su ćutali o tome

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.