SVIREPO UBISTVO U BEOČINU: Šapčani udavili ćerku i teško povredili majku!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVIREPO UBISTVO U BEOČINU: Šapčani udavili ćerku i teško povredili majku!

NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa šabačkom policijom, rasvetlila je brutalan zločin u sremskom selu Susek, kada je u porodičnoj kući u Ulici Fruškogorskoj 53, pronađena ubijena Tatjana Velimorivić (72), a njena majka Milena Mijalčić (92) sa teškim povredama.

Policija je u petak u popodnevnim satima, uhapsila su četiri osobe iz Šapca, koje se dovode u vezu sa ubistvom i pokušajem ubistva.

Tatjana Velimirović (72) iz Suseka ubijena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u noći između subote i nedelje, dok je njena majka Milena Mijalčić (92) preživela, ali teško je povređena kad ih je u njihovoj kući napala zasad nepoznata osoba.

- Tatjana je brutalno zadavljena, a njena majka, devedesetdvogodišnja Milena, ima teške povrede glave. Njih dve su zajedno živele u kući u Suseku, kod Beočina, u Fruškogorskoj ulici broj 53. U kući je izvršena premetačina, ali još se ne zna šta je sve odneto - kaže izvor Kurira.

S.S.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Beočin: Šapčani brutalno zadavili ćerku i teško povredili majku!

Izvor: Press, 28.Mar.2014

Policija je u petak u popodnevnim satima, uhapsila su četiri osobe iz Šapca, koje se dovode u vezu sa ubistvom i pokušajem ubistva.. Tatjana Velimirović (72) iz Suseka ubijena je u noći između subote i nedelje, dok je njena majka Milena Mijalčić (92) preživela, ali teško je povređena kad...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.