SUD U LJUBLJANI ISPITUJE UHAPŠENE U AKCIJI BALKANSKI RATNIK

Izvor: Kurir, 28.Maj.2010, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUD U LJUBLJANI ISPITUJE UHAPŠENE U AKCIJI "BALKANSKI RATNIK"

LJUBLJANA - Okružni sud u Ljubljani nastavio je danas saslušavanja uhapšenih u akciji "Balkanski ratnik", nakon što je sinoć jednoj osobi odredio pritvor, a dvema kućni pritvor, dok su dve osobe puštene na slobodu.

LJUBLJANA - Okružni sud u Ljubljani nastavio je saslušavanja uhapšenih u akciji "Balkanski ratnik", nakon što je sinoć jednoj osobi odredio pritvor, a dvema kućni pritvor, dok su dve osobe puštene na slobodu.

Jučerašnja saslušavanja su trajala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od 14 do 21 sata, a pet uhapšenih, za koje se sumnja da su bili saradnici narkobosa Darka Šarića, ispitivala su dvojica sudija.

Za danas je predviđeno ispitivanje tri osobe, prenele ja slovenačka agencija STA, podsećajući da je u sredu uveče određen jednomesečni pritvor Draganu Tošiću, vlasniku dva lokala u Ljubljani, koji se smatra glavnim Šarićevim saradnikom u Sloveniji.

Policijska akcija "Balkanski ratnik" izvedena je u utorak i sredu na području Ljubljane, Kranja i Kopra. Tom prilikom je pretreseno više od 30 kuća, u kojima su otkriveni droga, oružje i veća suma novca.

Saopšteno je i da su svi uhapšeni državljani Slovenije, starosti između 25 i 40 godina.

Slovenačka policija je saopštila da je hapšenja izvela koristeći i podatke dobijene od policije Srbije, srpskih bezbednosnih službi i američke Agencije za borbu protiv droge.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLO: Saslušani zbog šverca kokaina

Izvor: B92, 28.Maj.2010

Ljubljana -- Ljubljani su završena saslušanja 14 osumnjičenih za šverc droge, za koje se sumnja da su deo organizovane kriminalne grupe Darka Šarića... Devetorica osumnjičenih su pritvoreni, trojica u kućnom pritvoru i dvojica od sinoć su puštena na slobodu, javila je slovenačka televizija...Advokati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.