STRUJNI UDAR KOD SAJMA: Muškarac zadobio teške opekotine

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jul.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRUJNI UDAR KOD SAJMA: Muškarac zadobio teške opekotine

Muškarac star oko 32 godine povređen je u Bulevaru Vojvode Mišića, u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je muškarac povređen oko 01:40 časova, kod izlazne rampe sajma pod nerazjašnjenim okolnostima, da je verovatno uhvatio električni vod i da ga je odbacila struja.

Muškarac je zadobio opekotine na rukama i grudnom košu i povredu glave, a postoji mogućnost da ima i potres mozga, istakla je portparol Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i dodala da je prevezen na VMA.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 108 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 240 intervencija od kojih 58 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se obraćali gotovo svi hronični bolesnici, odnosno astmatičari, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, dodala je Macura.

Izvor: b92.net

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.