NESREĆA U BULEVARU VOJVODE MIŠIĆA: Muškarac (32) teško povređen u strujnom udaru

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U BULEVARU VOJVODE MIŠIĆA: Muškarac (32) teško povređen u strujnom udaru

BEOGRAD  - Muškarac star oko 32 godine povređen je oko 01.40 časova u Bulevaru Vojvode Mišića, u Beogradu, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Macura je rekla da je muškarac povređen kod izlazne rampe sajma pod nerazjašnjenim okolnostima, da je verovatno uhvatio električni vod i da ga je odbacila struja.

Muškarac je zadobio opekotine na rukama i grudnom košu i povredu glave, a postoji mogućnost da ima i potres mozga, istakla je portparol Hitne pomoći i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dodala da je prevezen na VMA.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 108 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 240 intervencija od kojih 58 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se obraćali gotovo svi hronični bolesnici, odnosno astmatičari, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, dodala je Macura.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Muškarac povređen kod Sajma: Udarila ga struja?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2015

Muškarac star oko 32 godine povređen je oko 1.40 časova u Bulevaru Vojvode Mišića, u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je rekla da je muškarac povređen kod izlazne rampe Sajma pod nerazjašnjenim okolnostima, da je verovatno uhvatio električni vod i da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.