STRAVIČAN UDES U CRNOJ GORI Poginuli bračni par sa detetom i još dve osobe, devojčica (5) i trudnica kritično (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Jun.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN UDES U CRNOJ GORI Poginuli bračni par sa detetom i još dve osobe, devojčica (5) i trudnica kritično (VIDEO)

Pet osoba je poginulo, a dvoje je teško povređeno u udesu koji se danas dogodio kod Golubovaca, na putu Podgorica-Bar. Crnogorska policija saopštila je da su stradali M.V. (33), M.M. (34), M.D. (7), M.D. (26) i K.I. (16).

U automobilu koji se kretao iz Bara ka Podgorici bio je bračni par sa detetom koji su stradali u udesu, kao i vozač automobila koji je nailazio iz suprotnog smera. Među stradalima je još jedna osoba.

CDM prenosi reči očevidaca koji kažu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su videli "audi3", koji se kretao prema Baru velikom brzinom. Vozač automobila je, navodno, prema njihovim rečima, izgubio kontrolu nad vozilom, preleteo zeleno razdelno ostrvo i udario "ford" koji se kretao iz pravca Bara ka Podgorici.

Na intezivnoj nezi Urgentnog centra su sa tešškim povredama primljene su 23-godiššnja trudnica K.M. i petogodiššnja devojčica K.A, saopšštio je za TVCG direktor Urgentnog centra Vladimir Dobrićanin i lekari se bore za njihove živote.

Saobraćaj na ovom delu puta je obustavljen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ISTRAGA STRAVIČNOG UDESA U CRNOJ GORI Kako je vozač "pežoa" prešao "OSTRVO" i UBIO SEBE I JOŠ ČETVORO

Izvor: Blic, 09.Jun.2017, 11:45

U stravičnom sudaru dva automobila na magistralnom putu Podgorica - Bar kada je poginulo pet osoba, teško su povređena četvorogodišnja devojčica A. K. i trudnica Milica Kapa (24)...Dežurni lekar Vladimir Dobričanin u Urgentnom centru u Podgorici kazao je jutros za Televiziju Vijesti da su dete...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.