STARICA IZGORELA, MUŠKARAC OTROVAN U DVA POŽARA!

Izvor: Kurir, 12.Mar.2012, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARICA IZGORELA, MUŠKARAC OTROVAN U DVA POŽARA!

Vera D. izgubila život, a muškarac od oko 50 godina otrovan dimom u požarima na Konjarniku i Vračaru

BEOGRAD - Stravično.

Starica Vera D. tragično je nastradala u požaru koji se sinoć dogodio u stanu u podrumu u Ustaničkoj ulici broj 196. Vatra je iz zasad nepoznatog razloga buknula oko 19.30, a na lice mesta ubrzo su došli vatrogasci i zatekli stravičan prizor. Kako saznajemo, nesrećna žena ležala je mrtva pored kreveta i fotelje, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << goreli. Bila je sama u stanu i niko nije mogao da joj pomogne i spase je užasne smrti.

- Naša ekipa je izašla na lice mesta po pozivu policije. Zatečeno je beživotno telo žene, koja je imala opekotine po celom telu - rekli su za Kurir iz Hitne pomoći.

Pola sata ranije, u požaru u Ulici cara Nikolaja Drugog na Vračaru izgoreo je stan na drugom spratu. Srećom, vatrogasci su iz buktinje uspeli da izvuku muškarca od oko 50 godina. Bio je u svesnom stanju, ali je zbog trovanja ugljen-monoksidom prebačen na Odeljenje toksikologije na VMA.

(A. S. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.