Žena stradala u požaru

Izvor: RTS, 11.Mar.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena stradala u požaru

Jedna žena stradala u požaru koji je večeras izbio u stanu u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Uviđaj je u toku.

U požaru koji je večeras izbio u jednom stanu u Ustaničkoj ulici broj 196 u Beogradu, nastradala je jedna ženska osoba, rečeno je Tanjugu u Birou MUP-a za informisanje.

Požar se dogodio oko 19:30 sati, a uviđaj je u toku, navode u MUP-u.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru u Beogradu nastradala jedna osoba

Izvor: Blic, 11.Mar.2012

U požaru koji je večeras izbio u jednom stanu u Ustaničkoj ulici broj 196 u Beogradu, nastradala je jedna ženska osoba, rečceno je Tanjugu u Birou MUP-a za informisanje...Požar se dogodio oko 19:30 sati, a uviđaj je u toku, navode u MUP-u.

Nastavak na Blic...

U požaru u Ustaničkoj ulici nastradala žena

Izvor: S media, 11.Mar.2012

U požaru koji je večeras izbio u jednom stanu u Ustaničkoj ulici broj 196 u Beogradu, nastradala je jedna ženska osoba, rečceno je Tanjugu u Birou MUP-a za informisanje...Požarevac: Jedna osoba poginula u udesu..Rusija: Sedmoro dece nastradalo u požaru..Ugašen požar na Baščaršiji u Sarajevu...

Nastavak na S media...

U POŽARU U USTANIČKOJ ULICI NASTRADALA ŽENSKA OSOBA

Izvor: Kurir, 11.Mar.2012

Nastradala je jedna ženska osoba, rečeno je u Birou MUP-a za informisanje..BEOGRAD - U požaru koji je večeras izbio u jednom stanu u Ustaničkoj ulici broj 196 u Beogradu, nastradala je jedna ženska osoba, rečeno je Tanjugu u Birou MUP-a za informisanje. Požar se dogodio oko 19:30 sati, a uviđaj...

Nastavak na Kurir...

Dva požara, jedna žena nastradala

Izvor: Danas, 12.Mar.2012, 00:18

U požaru koji je izbio sinoć oko 19.30 sati u jednom stanu u Ustaničkoj ulici broj 196, nastradala je jedna ženska osoba, rečeno je u MUP-u.

Nastavak na Danas...

Izgorela u svom stanu

Izvor: Press, 12.Mar.2012

Starica Vera Dedić izgorela je u požaru sinoć oko 19.30 sati, u svom stanu u Ustaničkoj ulici u naselju Konjarnik.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.