STALI SU IM NA PUT! Ni policija nije verovala KO STOJI iza KRAĐA NOVCA I NAKITA!

Izvor: BKTV News, 09.Sep.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STALI SU IM NA PUT! Ni policija nije verovala KO STOJI iza KRAĐA NOVCA I NAKITA!

Određen pritvor!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su K.J. (28) i podneli krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnje devojke zbog sumnje da su počinile 20 krivičnih dela teške krađe.

Osumnjičene se terete da su u julu i avgustu ove godine provaljivale u stanove, vršile premetačinu i krađu novca, zlatnog nakita i satova.

Osumnjičenoj K.J. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Srpska Crnja: Zaplenjene cigarete bez markica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2017, 13:32

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sinoć su, na Graničnom prelazu Srpska Crnja na izlazu iz zemlje, zaplenili 14.960 paklica cigareta bez akcizne markice i uhapsili M.P. (1989) iz okoline Šapca...Policija je, u saradnji sa radnicima carine, cigarete marke "ashima" i "marble" pronašla u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.