SRPSKI POLICAJCI ŠOKIRANI: Jurili švercere duvana, a onda je iz kola IZAŠLA ONA I ODMAH SU JE PUSTILI!

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI POLICAJCI ŠOKIRANI: Jurili švercere duvana, a onda je iz kola IZAŠLA ONA I ODMAH SU JE PUSTILI!

Filmska priča!

U dve odvojene akcije Zaječarska policija zaplenila je 320 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica, ali i doživela šok zbog događaja koji ni na filmu nije viđen.

U prvoj akciji žena iz Šapca, stara 30 godina, prevozila je 120 kilograma duvana.

"Vozilo smo zaustavili i bukvalno se frapirali! Za volanom je bila žena koja je jedva izašla iz automobila zbog trudnoće i ogromnog stomaka. Nismo mogli da verujemo šta je ova buduća >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << majka uradila. Ona je bila na ginekološkom odeljenju beogradske bolnice jer je imala sve znakove da će se vrlo brzo poroditi, a samoinicijativno je izašla da bi prevezla duvan. Odmah smo je pustili da bi se vratila u porodilište. Protiv nje će biti podneta prijava u redovnom postupku", rekao je za Alo! izvor blizak istrazi.

Policija je u drugoj akciji, u putničkom vozilu, pronašla 200 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica i podnela krivične prijave protiv vozača i suvozača, P. N.(34) I L. M.(27), obojica iz okoline Šapca. Njima je određen pritvor do 48 sati.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.