Izvor: Blic, 18.Jun.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNI DETALJI ZLOČINA U SURČINU Mučeni, ubijeni, pa bačeni u jamu, oko vrata ubijene OBMOTAN KANAP SA BETONSKIM BLOKOM

Tela muškarca N. Š. (42), njegove majke D. Š (75) i njegove tetke P. M. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu Dragoslava Jovanovića (25), koji je osumnjičen za ovo trostruko ubistvo, saznaje "Blic". Kako "Blic" saznaje tela su pronađena u septičkoj jami okrenuta licem ka vodi, a oko vrata ubijene D. Š. bio je obmotan kanap za koji je na drugom kraju bio vezan betonski blok!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačeni u SEPTIČKU JAMU sa ciglama oko vrata?! JEZIVI DETALJI TROSTRUKOG UBISTVA U SURČINU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2019

Tela muškarca N. Š. (42), njegove majke D. Š (75) i njegove tetke P. M. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu...Plac pripada Ljubomiru Jovanoviću Staklenom, ocu Dragoslava Jovanovića (25), koji je osumnjičen za ovo trostruko ubistvo. Tela su pronađena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

CIGLE IM VEZAO OKO VRATA, PA IH SVE BACIO U SEPTIČKU JAMU! Zastrašujući detalji TROSTRUKOG UBISTVA u Surčinu! Ovo je pomagač sina Čumetovog druga, koji je takođe uhapšen!

Izvor: Kurir, 18.Jun.2019

Surovo… Policija je uhapsila trojicu drugara pokojnog Dragoslava Jovanovića (25) koji su zajedno sa njim počinili jezivi zločin zbog duga za stan koji je ubijeni Neđa Šubara (42) imao prema pokojnom Jovanoviću.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.