ŠOK! Rekao carinicima da nema šta da prijavi, a onda su otvorili kofer! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Rekao carinicima da nema šta da prijavi, a onda su otvorili kofer! (FOTO)

Protiv putnika pokrenut je krivični postupak.

Carinici su 28. marta na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko 50 ampula steroida - veoma skupog hormona rasta "somatropina", čija je vrednost procenjena na oko 22.000 evra.

FOTO: Carina

Prekršaj je otkriven kada je za izlaznu kontrolu izdvojen automobil bugarskih registarskih oznaka, kojim je putovao dvojni državljanin Slovačke i Bugarske. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << On je carinicima rekao da nema ništa što bi prijavio za kontrolu.

Najpoznatiji srpski pritvorenik suočen sa odlukom Apelacionog suda: Potvrđen pritvor do 12. aprila

FOTO: Carina

Najpre je pregledan automobil i tom prilikom nije pronađeno ništa, a onda je u jednom od kofera, na dnu ispod garderobe pronađeno 49 ampula pomenutog hormona rasta, čija je pojedinačna cena po amuli oko 490 evra.

Putnik je rekao da je steroide kupio u Bugarskoj i da je za ličnu upotrebu, što je malo verovatno, ako se zna da je jedna ampula dovoljna jednonedeljna doza, te carinici veruju da je cela količina bila namenjena preprodaji u Nemačkoj gde se putnik uputio.

Pretučen i teško povređen "trans" dečak ispred bara u Brankovoj

FOTO: Carina

Hormon rasta ili somatropin je hormon koji stimuliše rast organizma, a ima ulogu i u regulaciji raznih metaboličkih procesa.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.