SLUČAJ PALjENjA KUĆE NOVINARA: Suđenje Simonoviću odloženo za 20. septembar

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ PALjENjA KUĆE NOVINARA: Suđenje Simonoviću odloženo za 20. septembar

Suđenje bivšem predsedniku Grocke Dragoljubu Simonoviću, koji se tereti da je naručio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, odloženo je danas za 20. septembar Suđenje bivšem predsedniku Grocke Dragoljubu Simonoviću, koji se tereti da je naručio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, odloženo je danas za 20. septembar, jer se na pretresu nije pojavio još jedan optuženi, kao i nekoliko branilaca.Optuženi nije dostavio opravdanje za izostanak, i ako to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << učini do sledećeg pretresa biće određeno privođenje ili određivanje pritvora.Za advokate koji su izostali, iako su sudu dostavili dopise da se nalaze na godišnjem odmoru, odlučeno je da to nije opravdan razlog, te ih je sud kaznio sa po 80.000 dinara kao i plaćanje troškova današnjeg pretresa.Pročitajte još - "NOVOSTI" SAZNAJU: Traže osam godina zatvora za Simonovića Podsetimo, Simonović, koji se danas pojavio u Drugom osnovnom sudu na pretresu, osumnjičen je da je naložio podmetanje požara u garaži i u kući novinara Milana Jovanovića 12. decembra prošle godine. U požaru, srećom, niko nije stradao, ali je pričinjena ogromna materijalna šteta. On je uhapšen 25. januara, kada mu je određen pritvor, u kojem je bio do 7. marta. Od početka postupka, on negira izvršenje krivičnog dela.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dragoljubu Simonoviću ponovo odloženo suđenje

Izvor: Blic, 26.Jul.2019

Suđenje Dragoljubu Simonoviću, bivšem predsedniku opštine Grocka, koji se tereti da se naručio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, trebalo je da se održi danas u Drugom osnovnom sudu u Begoradu, ali je odloženo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.